Nově můžete zaplatit až po dodání služby a jen v případě spokojenosti!

Oživte svůj obsah s profesionálním copywritingem

FULL SCREEN
Kupte si Job
Cena za 1 stranu textu
230 Kč
bez DPH 190 Kč
Počet stran
Doba dodání do 7 dnů
Možnost platby až po dodání
Pokračovat
Pokračovat

Informace o Jobu

Hledáte způsob, jak oživit svůj obsah a zaujmout své publikum? Profesionální copywriting je klíčem k úspěchu ve světě digitálního marketingu a komunikace.

 

  • Reklamní texty a slogany: Vytváření účinných reklamních textů a slogany je klíčem k oslovování vaší cílové skupiny. Profesionální copywriter dokáže vytvořit oslnivé a poutavé texty, které zaujmou pozornost a přesvědčí vaše zákazníky o výhodách vašeho produktu nebo služby. Od krátkých popisků na sociálních sítích po komplexní kampaně, reklamní texty vytvoří výraznou a zapamatovatelnou zprávu.

 

  • SEO-Optimalizace obsahu: Obsah, který je optimalizován pro vyhledávače, je klíčem k lepší viditelnosti a dosažení vyššího počtu organických návštěvníků. Copywriter s odbornými znalostmi v oblasti SEO vám pomůže vytvořit obsah, který bude nejenom oslovovat vaši cílovou skupinu, ale také bude optimalizovaný pro klíčová slova a vyhledávací algoritmy. Tím dosáhnete vyššího umístění ve výsledcích vyhledávání a zvýšíte návštěvnost vašeho webu.

 

  • Blogové články a redakční obsah: Blogové články jsou skvělým způsobem, jak zaujmout publikum, poskytnout hodnotný obsah a etablovat se jako autorita ve vašem oboru. Copywriter vytvoří relevantní a zaujímavé články, které osloví vaši cílovou skupinu a budou sdíleny na sociálních sítích. Redakční obsah pomůže posílit vaši značku a budovat dlouhodobé vztahy se čtenáři.

 

  • Webové stránky a landing page: Vaše webové stránky a landing page jsou prvním dojmem, který zákazníci mají o vaší značce. Copywriter vytvoří oslovující a informativní texty, které přesvědčí návštěvníky o kvalitě vašich produktů a služeb. Zajistí také, že texty na stránkách jsou jasně strukturované, snadno čitelné a odpovídají vašemu firemnímu stylu.

 

  • Social Media obsah: Profesionální copywriter pomůže vytvořit oslovující a poutavý obsah pro vaše sociální sítě. Od krátkých popisků a statusů po dlouhší příspěvky, copywritingové služby vám umožní zaujmout vaše publikum, generovat interakce a budovat komunitu okolo vaší značky.

Lidé se také ptají

Komu sdělím, o čem chci psát?

Hned po nákupu Jobu Vás spojíme s copywriterem, kterému sdělíte, o jakém produktu či službě chcete psát. Pokud copywriterovi něco nebude jasné, tak se optá.

Co když se mi článek nebude líbit?

I to se samozřejmě může stát. Nejlepší způsob je sdělit copywriterovi, co přesně se Vám na článku nelíbí a dát možnost vše napravit. Pokud ani tak nebudete s výsledkem spokojeni, stačí když nám napíšete a my Vám za nepodařenou zakázku vrátíme peníze.
Počet stran
1

Kupte si Job

Cena za Job
230 Kč
bez DPH 190 Kč
+ 363 Kč
Cena celkem
230 Kč
Doba dodání do 7 dnů
Koupit za 230 Kč

O prodejci

Tomáš Vlach
Tomáš Vlach
Členem od 12. července 2023
0 recenzí
0
Realizovaných zakázek

Dobrý den, jmenuji se Tomáš a jsem zkušený a kreativní copywriter s vášní pro psaní a komunikaci. Své dovednosti a zkušenosti jsem vybudoval/a při práci s různými klienty a projekty. Mým cílem je vytvářet přesvědčivý a poutavý obsah.

Napsat prodejci

Hodnocení Jobu

0 recenzí

%

kvalita dodané práce

%

kvalita komunikace

%

lidí Job doporučuje

Kupte si Job
Cena za 1 stranu textu
230 Kč
bez DPH 190 Kč
Počet stran
Doba dodání do 7 dnů
Možnost platby až po dodání
Pokračovat
Pokračovat
Jmenuji se Denisa, 👋
ráda Vám odborně poradím s tímto Jobem.
📞 773 943 614
  • Komu řeknu, jak chci práci udělat?
  • Hned po nákupu Vás spojíme s odborníkem, který bude již připraven reagovat na Vaše požadavky. Rovnou Vám sdělí, co od Vás bude potřebovat, aby výsledek práce mohl být k Vaší maximální spokojenosti.
  • Jak funguje garance spokojenosti?
  • Je to jednoduché. Pokud s výsledkem práce nebudete spokojeni, tak nic neplatíte. Peníze Vám vrátíme zpět.
    Aby bylo riziko nespokojenosti co nejmenší, popište prosím co nejlépe Vaši představu, jak by měla práce vypadat.
  • Dostanu fakturu?
  • Samozřejmě, faktura bude dostupná hned po nákupu.

Podobné Joby Copywriting