Nově můžete zaplatit až po dodání služby a jen v případě spokojenosti!

Nastavení měření konverzí přes GTM nebo jiný nástroj

FULL SCREEN
Kupte si Job
Cena za Job
3 267 Kč
bez DPH 2 700 Kč
Doba dodání do 6 dnů
Možnost platby až po dodání
Pokračovat
Pokračovat

Informace o Jobu

Potřebujete optimalizovat své online marketingové kampaně a měřit jejich účinnost? Nechte mě pomoci s nastavením měření konverzí a získávejte cenné poznatky pro růst vašeho podnikání!

 

Co nabízím:

  1. Kompletní nastavení měření konverzí: Budu vám pomáhat s nastavením měření konverzí pomocí nejnovějších nástrojů jako je Google Analytics, Facebook Pixel a dalších relevantních platform. Zajistím, že vaše měření bude přesné a relevantní pro vaše cíle.
  2. Nastavení sledování událostí: Chcete sledovat specifické události na vašem webu jako jsou kliknutí na tlačítka, vyplnění formulářů nebo stažení souborů? Pomůžu vám s nastavením sledování těchto událostí, abyste získali podrobnější pohled na chování vašich uživatelů.
  3. Optimalizace konverzních cest: Prozkoumám vaše konverzní cesty a navrhneme optimalizace, které vám pomohou zlepšit konverzní poměry. Budu sledovat každý krok od příchodu na vaše stránky až po dokončení cíle a navrhnu strategie na zvýšení efektivity.
  4. Pravidelné reporty a analýzy: Po nastavení měření konverzí budu pravidelně poskytovat reporty a analýzy, abyste mohli sledovat vývoj a účinnost vašich marketingových aktivit. Pomůžu vám interpretovat data a navrhnu strategie na zlepšení výkonu.

Proč si vybrat mě?

  • Zkušený odborník: Mám dlouholeté zkušenosti s nastavením měření konverzí pro různé typy webových stránek a obchodů.
  • Personalizovaný přístup: Každý podnik je jiný, proto se zaměřím na vaše konkrétní potřeby a cíle a navrhnu řešení, které vám nejlépe vyhovuje.
  • Podpora po dokončení práce: Nepřestanu vám pomáhat po dokončení nastavení. Budu tu pro vás, abych vám pomohl s výkladem dat a dalšími otázkami, které by mohly vzniknout.

Nenechte si uniknout možnost získat cenné poznatky a optimalizovat výkon vašich online kampaní. Kontaktujte mě ještě dnes a společně vybudujeme úspěšnou strategii měření konverzí pro váš podnik!

Kupte si Job

Cena za Job
3 267 Kč
bez DPH 2 700 Kč
Doba dodání do 6 dnů
Koupit za 3 267 Kč

O prodejci

Jiří Franěk
Jiří Franěk
Členem od 18. září 2016
44 recenzí
75
Realizovaných zakázek

Specialista na SEO & PPC, které plní cíle! Vyřešte všechny problémy s 1 marketingovým specialistou! SEO a optimalizace webu, PPC reklama / analytika je pro mě hračka. Více než 9 lety zkušeností v online marketingu! Těším se na Vaši zprávu.

Napsat prodejci

Hodnocení Jobu

0 recenzí

%

kvalita dodané práce

%

kvalita komunikace

%

lidí Job doporučuje

Kupte si Job
Cena za Job
3 267 Kč
bez DPH 2 700 Kč
Doba dodání do 6 dnů
Možnost platby až po dodání
Pokračovat
Pokračovat
Jmenuji se Denisa, 👋
ráda Vám odborně poradím s tímto Jobem.
📞 773 943 614
  • Komu řeknu, jak chci práci udělat?
  • Hned po nákupu Vás spojíme s odborníkem, který bude již připraven reagovat na Vaše požadavky. Rovnou Vám sdělí, co od Vás bude potřebovat, aby výsledek práce mohl být k Vaší maximální spokojenosti.
  • Jak funguje garance spokojenosti?
  • Je to jednoduché. Pokud s výsledkem práce nebudete spokojeni, tak nic neplatíte. Peníze Vám vrátíme zpět.
    Aby bylo riziko nespokojenosti co nejmenší, popište prosím co nejlépe Vaši představu, jak by měla práce vypadat.
  • Dostanu fakturu?
  • Samozřejmě, faktura bude dostupná hned po nákupu.

Podobné Joby Webová analytika